Áðrenn og aftaná myndir

frá gamalt til venezia ash stone

Okkara køkssniðgevi Ruth Fjallsá hevur fingið nýtt baðirúm og vísur her fram, hvussu baðirúmið sá út áðrenn og aftaná. Baðirúmsmøblið hon valdi sær eitur Venezia Ash Stone og er frá Nettoline. Speglið er frá Cassøe og hevur innbygd LED ljós og fæst í tveimum støddum: 85 CM høgt x 60 cm ella 80 cm breitt

Áðrenn
Aftaná
Previous
Next

Tað er altíð stuttligt at síggja hvussu endaliga baðirúmið sær út tá ið tað stendur liðugt heima hja fólki. Vit vilja fegin takka Evy og Anfinn fyri, at tey sendu okkum hesar myndirnar av nýggja baðirúminum. Baðirúmsmøblarnir og LED speglið eru frá Nettoline. Hvíta, (matt) borðplátan er frá Marbre og Newform Ergo-Q baðirúmskranin er frá Cassøe. 

Framyvir leggja vit tíðindi út á blogguna og um tú liggur inni við myndum av nýggja baðirúmið ella køkin frá UNO so vilja vit sera fegin síggja.

Share on facebook
Deil á Facebook

Støkk inn á gólvið um tú eisini droymur um nýtt baðirúm

Í løtuni hava vit, mangt annað, eitt baðirúmsmøbil á útsølu og spegl eisini. Trýst á lýsingina fyri at lesa víðari
[YUMPU epaper_id="62178640" width="512" height="384"]